AIKOMUS CONSULTING BT.

 

Sajtóközlemény

Az AIKOMUS Consulting Bt. működési feltételeinek kialakítása

 

Az AIKOMUS CONSULTING BT. a „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson belül, annak támogatásával kezdte meg a működését. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg. Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából elnyert támogatás összege 3 millió forint.

A pályázat során létrehozott társaság főtevékenysége üzletviteli tanácsadás, mely a vállalati pénzügyi tanácsadást, pénzügyi modellezést és üzleti tervezést, kockázatelemzést, a teljes körű beruházási tanácsadást és projektmenedzsmentet, pályázati és finanszírozási tanácsadást, valamint a pénzügyi szakértői tevékenységet foglalja magában.

A pályázat során beszerzésre kerültek alapvető irodai eszközök (notebook, monitor, nyomtató, telefon, más kiegészítők) mindösszesen bruttó 1,2 millió Ft értékben. Jelentős részt tettek i emellett a személyi jellegű ráfordítások, melyek összege 1,3 millió Ft volt. A fentiek mellett nagyobb tételként a honlap fejlesztése és egyéb szolgáltatások igénybevétele jelentkezett.

A projekt 2015.03.01. és 2015.09.30. között valósult meg. A támogatási összeg 2.999.998 Ft volt, melyhez 3.333.332 Ft elszámolható költség párosult 90%-os támogatási intenzitással.

További információ:

http://www.palyazat.gov.hu

Sajtóközlemény letöltése.