Üzletviteli tanácsadás, Projektmenedzsment, Pályázati tanácsadás

Küldetésünk

Társaságunk alapvető célja, hogy bármilyen pénzügyi problémára hatékony és megfelelő megoldást találjon. Szakértőink a pénzügy területén széles elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek, melyen belül mindenki egy-egy részterület piacon elismert szakembere. Az AIKOMUS Consulting Kft. a pénzügy területén széleskörűen rendelkezésére áll Partnereinek, legyen szó akár finanszírozás tervezésről és szervezésről, projektmenedzsmentről, Európai Uniós pályázatírásról, üzleti tervek, elemzések és megvalósíthatósági tanulmányok készítéséről, illetőleg pénzügyi modellek fejlesztéséről.

ÜZLETVITELI TANÁCSADÁS

Termelési és értékesítési folyamatok, valamint beruházások komplex pénzügyi modellezése. A pénzügyi modellre épülő, mindenre kiterjedő üzleti tervek, információs memorandumok, megvalósíthatósági tanulmányok, elemzések elkészítése és prezentálása.

PROJEKTMENEDZSMENT

A projektmenedzsment tevékenység során a projektötlettől a megvalósításig jutunk el. Ennek része az előzetes tervezés, pénzügyi modellezés, üzleti tervezés, finanszírozás szervezés, jogi előkészítés, és a projekt megvalósításának teljes koordinálása.

PÁLYÁZATI TANÁCSADÁS

Az uniós források jelentős fejlődést hozhatnak a gazdasági szereplők számára, erre azonban nem ingyenpénzként kell tekinteni, hanem racionálisan és hatékonyan felhasználandó forrásként. Tervezésben, előkészítésben és megvalósításban is segítséget nyújtunk














Kapcsolat

dr. Fényes Sándor – ügyvezető
AIKOMUS Consulting Bt.
8220 Balatonalmádi,
Esze Tamás utca 16.